Under Tunnelrun 2017 hade SJ en aktivering på startområdet. För att märkas lite extra använde man sig av ett uppblåsbart event tält som var 5x5m. Det ger en riktigt stor yta där man kan ta emot sina besökare som i detta fall blev fotograferade och fick med sig ett foto hem.

Detta uppblåsbara tält tar endast 10-15 minuter att sätta upp och står stadigt med hjälp av vikter och jordskruv.

När man väl har pumpat upp det uppblåsbara eventtältet behöver man på detta tält inte ha någon blås igång vilket är fallet på andra tält.

Den stora fördelen med detta tält är att detta är ett tält som märks när andra fortfarande använder vanliga pop up tält.

Bara under det senaste året har försäljningen ökat av detta tält och ni kommer få se mer av det på Stockholm marathon, Stockholm halvmarathon, Lidingöloppet, Toughest mfl arrangemang säger Mårten Dahlstedt, försäljningschef på Svenska Expobolaget.

Svenska Expobolaget är en av dom absolut ledande leverantörerna av skylt och expomaterial till dom stora evenemangen. Hör av dig om du också vill veta hur man kan synas och aktivera sitt varumärke. Mårten Dahlstedt, marten@expobolaget.st tel 0727020888

IMG_6201 IMG_6202